Kunststof plaat kopen

Wilt u kunststof plaat kopen?

Wilt u kunststof plaat kopen? PlasticPlaten.com heeft een breed assortiment acrylaat plaatmateriaal, speciaal geselecteerd voor laser en CNC freesbewerking. Kunststof platen die PlasticPlaten.com levert is een gegoten acrylaat met uitstekende mechanische eigenschappen die intensieve bewerkingen toelaten. Het materiaal is splintervrij te verzagen en te frezen en laat zich gemakkelijk laseren zonder dat er verkleuring optreedt. PlasticPlaten.com werkt uitsluitend met kwaliteitsmateriaal van merken als Acrysign en Plexiglas. Deze merken hebben voor zowel binnen als buiten toepassingen al lange tijd hun kwaliteit bewezen en blijven ook qua kleur perfect over de tijd. PlasticPlaten.com levert aan bedrijven, scholen, fotografen, ontwerpers, studenten, particulieren, etc.

Kunststof plaat in een veelheid aan kleuren, diktes of toepassingen

PlasticPlaten.com levert een grote variëteit aan kleuren, diktes of speciale toepassen voor bijvoorbeeld LED toepassingen. Alle materialen zijn makkelijk met een CO2 laser of CNC freesmachine te verwerken, met de juiste lijm naadloos te lijmen en met de juiste buigapparatuur perfect te buigen. Mocht u een kleur, dikte of toepassing niet kunnen vinden in ons assortiment dan helpen we u graag met het zoeken naar het juiste materiaal.

Kunststof plaat kopen

Kunststof plaat kopen in grote aantallen

Kunststof plaat kopen in de plasticplaten.com website is geoptimalizeerd qua afmeting om direct op een CNC frees of CO2 laser machine te kunnen gebruiken. Afwijkende maten zijn ook kostenloos mogelijk. Neem hiervoor contact op met PlasticPlaten.com. Grotere aantallen kunnen wij tegen scherpere prijzen aanbieden, neem ook hiervoor contact met ons op.

Voordelen van kunststof plaat

  • Eenzijdig hoogglans en eenzijdig gesatineerd.
  • Chemisch bestendig en poriënvrij
  • Oppervlakte absorbeert geen vocht
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Graffiti is makkelijk te verwijderen
  • Kleur en UV-stabiel dus geschikt voor buiten
  • Leverbaar tot maximaal oppervlak van 3050 x 2030mm
  • De plaat is aan twéé zijdes voorzien van een beschermfolie
  • Veel slagvaster dan glas (30x sterker) en 50% lichter in gewicht

Direct naar de Plasticplaten webshop

www.PlasticPlaten.com..