Kunststof platen voor buiten

Kunststof platen voor buiten

PlasticPlaten verkoopt zowel Acrysign als Plexiglas; kunststof platen voor buiten geschikt. U kunt deze materialen buiten gebruiken zonder kleurverlies en volledig weersbestendig. Beide materialen worden geleverd in een gegoten uitvoering die makkelijk zelf te bewerken is. Denk hierbij aan zagen, CNC frezen of laserbewerken. Snijden van deze materialen met een CO2 laser gaat heel eenvoudig en met hoge resolutie.

Acrysign kunststof platen voor buiten

Kunststof plaat voor buiten zoals Acrysign is een materiaal van hoogwaardige, industriële  kwaliteit. Acrysign kunststof plaat materiaal is een gegoten acrylaat met uitstekende mechanische eigenschappen die intensieve bewerkingen toelaten. Het materiaal is splintervrij te verzagen en te frezen en laat zich gemakkelijk laseren zonder dat er verkleuring optreedt.

Acrysign beschikbaar in 27 kleuren

Acrysign is beschikbaar in een waaier van 27 originele kleuren die zo getrouw mogelijk een RAL-kleur benaderen. Enkele kleuren laten een fractie licht door waardoor men door de gebruikelijke lichtbronnen bepaalde lichtschakeringen kan bereiken, ideaal voor reclame toepassingen.

Acrysign kunststof plaat heeft een matte en een glanzende zijde

Acrysign® plastic plaat materiaal beschikt over een glanzende en een satin matte zijde. Twee in één plaat, waarbij zich op de matte kant geen vingerafdrukken aftekenen. Geschikt voor binnen en buiten toepassingen.

Afmeting Acrysign kunststof plaat

Acrysign kunststof platen is beschikbaar in verschillende standaard afmetingen tot maximaal 2030 x 3050 mm in 8 mm dikte beschikbaar, maar kan ook zonder problemen op maat gemaakt worden. Wit en zwart zijn ook in 18mm uit voorraad leverbaar.  Andere diktes en/of kleuren zijn op productie mogelijk mits minimale afname.

Toepassingen

  • Signs, bewegwijzering & logo’s
  • Gevelbelettering
  • Displays & winkelinrichting (rekken, schappen en decoratiepanelen, POS displays)
  • Meubels, deurpaneeltjes
  • Scheidingswanden
  • Design

Bewerkingsmogelijkheden

Boren, buigen warm, frezen, graveren, lijmen, polijsten, zagen, lasersnijden, laser markeren, draadtappen.
Indien u beschikt over een MetaQuip CO2 laser machine dan geven we u voor ieder materiaal en dikte de ideale instellingen (vermogen, snelheid) om deze kunststof perfect te snijden of te graveren. Zelf niets meer uitzoeken en meteen aan de slag.