Retourneren

Heeft u klachten over materialen door PlasticPlaten geleverd of bent u niet helemaal tevreden met uw aankoop? Neem dan alstublieft contact met ons op. U kunt alle producten die u bij ons gekocht hebt aan ons terugsturen, tegen bepaalde voorwaarden.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat PlasticPlaten er niet aansprakelijk voor is als retourgestuurde artikelen beschadigen of zoekraken.

Binnen 14 dagen

PlasticPlaten accepteert teruggestuurde artikelen zolang u ze terugstuurt binnen 14 dagen nadat u ze heeft ontvangen. Stuur altijd een kopie-factuur of kopie-pakbon mee. Het product moet verder in oorspronkelijke, onbeschadigde staat zijn. Wij crediteren geen facturen van gebruikte of beschadigde artikelen.

Retouradres

PlasticPlaten.com
o.v.v. retouren
Rondven 41
6026 PX Maarheze, Nederland

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, sturen we een e-mail ter bevestiging.

Als alles in orde is, storten we het bedrag dat u ons voor de producten heeft betaald terug via de betaalmethode die u heeft gebruikt. U kunt het bedrag binnen 30 dagen op uw rekening verwachten.

Wanneer u een artikel onterecht of zonder kopie-factuur of kopie-pakbon terugstuurt, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen.

U kunt uw klacht per mail sturen naar info@plasticplaten.com of telefonisch doorgeven via +31 (0)40 8080 666.