Services

dé webshop voor kunststof plaatmateriaal

PlasticPlaten.com is dé webshop voor kunststof plaatmateriaal. Wij leveren een breed assortiment plaatmateriaal, dat uitermate geschikt is voor bewerking met een lasermachine of CNC freesmachine. Plaatmateriaal tegen een scherpe prijs. Plasticplaten levert voor een aantal machines de juiste machine instellingen om vanaf het eerste moment meteen perfecte snij of graveerresultaten te hebben. Daarnaast leveren wij een aantal extra kunststof services zodat werken met kunststof plaatmateriaal voor u net zo leuk wordt als het voor ons is.

Kunststofplaat op maat

Bent u op zoek naar een afwijkende maat, laat het PlasticPlaten dan weten. Wij leveren zonder meerkosten plaatmateriaal gesneden in iedere gewenste maat. Stuur ons uw contactgegevens, typenummer, dikte, kleur en maat (in mm) en u ontvangt binnen 24 uur een offerte. Na uw akkoord en aanbetaling leveren wij u zo snel mogelijk de gewenste platen en afmetingen.

PlasticPlaten vindt ieder materiaal wat ú zoekt

Er is een hele wereld aan mogelijkheden als het gaat om kunststof plaatmateriaal en de ontwikkelingen gaan snel. Bij PlasticPlaten bieden we een klein deel van de mogelijkheden aan. Mocht u behoefte hebben aan ander soort materiaal, andere diktes, of een bepaald effect wat u wilt bereiken, bel of mail ons dan even. Dan kunnen we op basis van onze ervaring en expertise u snel helpen aan de juiste oplossing voor uw toepassing.

Snijservice – uitsnijden van bijna iedere vorm in kunststof plaat

Indien u vormen uitgesneden wilt hebben in plaatmateriaal stuur dan een schets of (bij voorkeur) digitaal ontwerp (dxf, eps of ai formaat) dan komen we binnen 24 uur met een passende aanbieding. Hierbij hanteren wij een eenvoudig prijs model: prijs van het plaatmateriaal met de kleinste afmeting waarop uw ontwerp past (vanaf 40 x 40 cm), snijkosten gebaseerd op snijtijd en de verzendkosten. Indien we een digitaal ontwerp ontvangen dan zullen de kosten lager zijn omdat wij geen engineering tijd hoeven te besteden aan het omzetten van de schets in een digitaal ontwerp. PlasticPlaten snijdt met CO2 lasers dus weinig spanning in het materiaal, een mooi glad, glimmende rand en erg maatvast. Mail voor de mogelijkheden: info@plasticplaten.com.

Kunststofplaat afronden of afschuinen van hoeken

Indien u de hoeken van uw plaatmateriaal wilt afronden, stuur ons dan een schets met de gewenste radius (in mm). Indien u hoeken onder 45 graden wilt afschuinen dan is dit ook mogelijk. Mail voor de mogelijkheden: info@plasticplaten.com.

Kunststofplaat met boorgaten

Indien u boorgaten in het plaatmateriaal wilt hebben, stuur ons dan een schets met de gewenste doorsnedes, waarbij u de afstanden tot het middelpunt van de boring opgeeft. Mail voor de mogelijkheden: info@plasticplaten.com.

Ander advies?

Wilt u advies over laser- en/of graveermaterialen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord. U kunt ons mailen op info@plasticplaten.com of bellen op: +31 (0)40-8080 193.