Veilig betalen

In onze webshop kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U kunt bij PlasticPlaten op verschillende manieren betalen zoals via iDEAL, PayPal, Mister Cash of via directe bankoverschrijving.

BANKOVERSCHRIJVING

Bij een directe bankoverschrijving dient u het bedrag over te maken aan “MetaQuip BV” op IBAN rekeningnummer: NL72RABO0188284974 met vermelding van uw ordernummer. Bestellingen via bankoverschrijving worden in behandeling genomen zodra het volledige orderbedrag is ontvangen.

IDEAL

iDEAL is in Nederland meest gebruikte online betaalmethode en werkt direct samen met 9 grote banken: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

De betaling vindt plaats in de vertrouwde van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid.

PAYPAL

PayPal is een wereldwijd onlinebetaalsysteem dat wordt gebruikt door particulieren, webwinkels en veilingsites als eBay en Marktplaats.

Om gebruik te kunnen maken van PayPal moet je je aanmelden met een e-mailadres, maar kan ook zonder PayPal account gebruikt worden. Betalingen kun je met je bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening (waar je een tegoed op plaatst) doen.

MISTERCASH

De bekendste betaalmethode in België voor zowel on- als offline betalingen.
Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.